Fehérjedús tiramisu pohárkrém

4.7/5

Hozzávalók

Elkészítés

1. lépés

Zabos “piskóta”-alap elkszítése:

A zabpelyhet öntsd le forró vízzel, fahéjjal. Keverd el alaposan.

Add hozzá a cukormentes macikávét, 4x-es édesítőt és chiamagot. Hígítsd, amennyiben szükséges.

2. lépés

Mascarpone elkészítése:

Vaníliás fehérjeport keverj össze őrölt lenmaggal. Addig adagold hozzá a vizet, amíg krémes állaga lesz.

3. lépés

Egy szép, nagy szájú befőttesüvegben tudod tálalni. Az üveg aljára kerüljön a zabos alap réteg, majd utána a mascarpone réteg. 

4. lépés

Végül szórd meg a tetejét cukrozatlan kakaóporral.

Tápanyag táblázat

Adag: 1

Kalória: 389 kcal

Szénhidrát: 34 g

Fehérje: 34 g

Zsír: 13 g