Francia bundáskenyér

4.7/5

Hozzávalók

Elkészítés

1. lépés

Keverj a csicseriborsóliszthez fahéjat és kurkumát. Kevés langyos vizet adj hozzá, sűrű, palacsintatésztaszerű állagot kell kapnod. (Túlhígítás esetén 1-2 evőkanál útifűmaghéj segíthet).

2. lépés

Mártsd bele a kenyérszeleteket egyesével a sűrű krémbe és forgasd meg mindkét oldalát benne.

3. lépés

Forró, tapadásmentes serpenyőbe emeld át, ha megsült az egyik oldalán és könnyen elválik az edénytől, fordítsd át a másik oldalára.

4. lépés

Miután kisültek a kenyerek, a kakaóport és az eritritet keverd el annyi forró vízben, hogy sűrű állagot kapj. Majd végül locsold a kenyerek tetejére a csoki szirupot. 

Megjegyzés

Tápanyag táblázat

Adag: 1

Kalória: 552 kcal

Szénhidrát: 66 g

Fehérje: 30 g

Zsír: 16 g