Paprikás tofurántotta

4.7/5

Hozzávalók

Elkészítés

1. lépés

A tofut egy tálba kézzel összemorzsoljuk.

2. lépés

Vágjuk apróra a vöröshagymát, majd vízen dinszteljük meg. Az újhagymát felszeleteljük, a paprikákat félbevágjuk, kicsumázzuk és vékonyra szeleteljük, majd hozzátesszük az üveges hagymához

3. lépés

Hozzáadjuk a tofut és sóval, borssal ízlés szerint fűszerezzük, majd kis lángon addig főzzük, amíg a hozzávalók megpuhulnak, a lé nagy része elfő és a paprika szinte odaragad (de nem odaég) a serpenyő aljára.

4. lépés

Végül sörélesztővel megszórva, Abonett kenyérrel tálaljuk.

Megjegyzés

Tápanyag táblázat

Adag: 1

Kalória: 468 kcal

Szénhidrát: 42 g

Fehérje: 35 g

Zsír: 17 g