Bevezető

Kinek szól a kurzus?

Elhatároztad, hogy belevágsz az edzésbe, de még csak most ismerkedsz a gyakorlatokkal? Sok az új infó és nincs lehetőséged konditerembe menni? Kevés időd van edzeni és limitált eszközök állnak a rendelkezésedre? Akkor ez az online edzésprogram neked szól.

A gyakorlatok összeállításánál maximálisan figyelembe vettük a női test anatómiáját és különös hangsúlyt fektettünk a problémás területek felszámolására. Ha végigcsinálod az edzésprogramot, tetőtől-talpig átalakulsz. Nemcsak a kerekebb fenék, jobb testtartás és tónusosabb karok fognak megerősítést adni a tükörben, hanem javulást fogsz tapasztalni az anyagcseréden, emésztéseden és még a hangulatod is jobb lesz a hétköznapok során.

A gyakorlatokat kis helyen, akár a nappaliból elvégezheted, itt nem kell senkihez se alkalmazkodnod, minden a te időbeosztásodhoz van igazítva. Olyan alapokat kapsz, amik biztosítják a haladó edzésprogramokra való továbblépésedet.

Facebook csoport

Az edzések ízületkímélőek és a videós tananyag garantálja a biztonságos végrehajtást – ha mégis bizonytalan vagy, szakszerű edzői támogatást nyújtunk privát Facebook csoportunkban.

Facebook csoport elérhetősége:

https://www.facebook.com/groups/otthonikezdoedzesprogram/

Egyéb elérhetőségek

Ha inkább e-mailben szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, akkor a következő címen érsz el minket:

info@aktingym.hu