Táplálkozási alapismeretek
Bevezető
Táplálkozási alapismeretek
Mi is az a kalória?
Energiaegyensúly
Kalória felhasználás részei
Kalóriadeficit
Makrotápanyagok
3 Téma
Szénhidrát
Zsír
Fehérje
Kalória vagy makrók?
Makrotápanyagok forrásai
Glikémiás index, glikémiás terhelés
Mennyi fehérjére van szükséged?
Mennyi szénhidrátra van szükséged?
Mennyi zsírra van szükséged?
Kalóriaigény meghatározása
Makrók meghatározása
Melyik diétát válaszd?
Élelmiszercímkék
Hogyan mérj
Nettó vagy bruttó tömeg
Folyékony kalóriák
Alkohol
Édesítőszerek
Sófogyasztás
Folyadékfogyasztás
Étrendkiegészítők
7 Téma
Fehérjeporok
Kreatin
B12-vitamin
D-vitamin
Omega-3
Magnézium
Koffein
Előző Lecke
Következő Lecke
Makrotápanyagok forrásai
Táplálkozási alapismeretek
Makrotápanyagok forrásai
Előző Lecke
Vissza: Tanfolyam
Következő Lecke